GreenHouse in de media

 

Made in West-Vlaanderen zet het 15-jarig bestaan van GreenHouse in de kijker (23/02/2018)

 

De 15de verjaardag gaat niet ongemerkt voorbij.  Ook Made in West-Vlaanderen publiceerde een artikel. 

 

 

 

 

GreenHouse-poetshulp Jessica schittert in Flair (20/02/2018)

GreenHouse werd door de Flair-redactie gecontacteerd naar aanleiding van een reportage rond knelpuntberoepen. Aangezien we constant op zoek zijn naar nieuwe poetshulpen, was dit artikel zeker prima publiciteit.

Lees het artikel hier.

 

 

 

 

Nieuwe GreenHouse TV-campagne (najaar 2017)

Vanaf najaar 2017 zie je GreenHouse geregeld op de nationale TV met een tv-spot die het feel good-aspect in de verf zet.

Meer achtergrond bij GreenHouse.

GreenHouse was grondlegger wat werken met dienstencheques betreft en blijft alles op de voet volgen. We waren betrokken bij de introductie van de dienstencheques in Vlaanderen. Onze meer dan 14 jaar ervaring in professionele huishoudhulp zorgt er voor dat we nog steeds dé referentie in de sector zijn.

Een huishoudhulp aanvragen?

Als sterk gestructureerde firma met meer dan 3400 schoonmakers en schoonmakers volgen we een verfrissend personeelsbeleid: tevreden werknemers zorgen dat er tevreden klanten zijn. GreenHouse Vlaanderen probeert altijd om de noden en wensen van de klanten en van de medewerkers af te stemmen. Onze drive en expertise staan ook tot je dienst!

En GreenHouse Vlaanderen is ook een leuk familiebedrijf vol fun en ambiance, waar het goed is om te werken! We houden er alvast de sfeer goed in op onder andere onze jaarlijkse personeelsfeesten, tijdens de Week van de huishoudhulp, aan de hand van leuke wedstrijden en door tal van andere toffe activiteiten en plezante initiatieven.

Meer weten over huishoudhulp?