GreenHouse in de media

Diensten aan huis met GreenHouse.

Diensten aan huis en meer bepaald hulp in het huishouden is de specialiteit van GreenHouse Vlaanderen. Onze meer dan 3400 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat we de referentie in Vlaanderen voor poetshulp met dienstencheques zijn. Al onze schoonmaaksters en schoonmakers zijn uiteraard goed opgeleid en uiterst betrouwbaar. De taken die onze schoonmakers voor je kunnen doen bestaan voornamelijk uit schoonmaken (ook ramen). Maar we helpen je ook graag bij een mix van andere diensten aan huis, zoals strijken bij jou thuis, het bereiden van maaltijden. of enkele activiteiten buitenshuis zoals boodschappen doen of personen met een beperkte mobiliteit vervoeren bijvoorbeeld.

densten aan huis GreenHouse.jpg

GreenHouse in de media.

Deze lente pakken we met GreenHouse huishoudhulp uit met een grootschalige TV-campagne. Bekijk hier onze nieuwe spot … hou alvast de zakdoeken klaar … En/of volg ons op Facebook.

Meer achtergrond bij GreenHouse.

GreenHouse was grondlegger wat werken met dienstencheques betreft en blijft alles op de voet volgen. We waren betrokken bij de introductie van de dienstencheques in Vlaanderen. Onze meer dan 14 jaar ervaring in professionele huishoudhulp zorgt er voor dat we nog steeds dé referentie in de sector zijn.

Een huishoudhulp aanvragen?

Als sterk gestructureerde firma met meer dan 3400 schoonmakers en schoonmakers volgen we een verfrissend personeelsbeleid: tevreden werknemers zorgen dat er tevreden klanten zijn. GreenHouse Vlaanderen probeert altijd om de noden en wensen van de klanten en van de medewerkers af te stemmen. Onze drive en expertise staan ook tot je dienst!

En GreenHouse Vlaanderen is ook een leuk familiebedrijf vol fun en ambiance, waar het goed is om te werken! We houden er alvast de sfeer goed in op onder andere onze jaarlijkse personeelsfeesten, tijdens de Week van de huishoudhulp, aan de hand van leuke wedstrijden en door tal van andere toffe activiteiten en plezante initiatieven.

Meer weten over huishoudhulp?