Gratis GreenLife Magazine

Gratis magazine rond poetshulp

Lees alles over de grootste Vlaamse huishoudfamilie, waarbij iedereen belangrijk is. Interessante weetjes, wettelijke achtergrond, praktische tips, contactpersonen en natuurlijk … veel fun!

Jouw e-mail

Gratis magazine rond poetshulp, twee fragmenten

Eerste keer poetshulp in huis?

Komt je huishoudhulp straks voor de eerste keer langs? En vraagt u zich af welk poetsmateriaal u best in huis haalt? Dit is de basisuitrusting voor het perfecte huishouden.

Minimum aan benodigdheden:

2 emmers en 2 dweilen, trekker voor de ramen en een vloertrekker (in goede staat), eventueel een schuurborstel, greep voldoende lang, borstel met zachte haren, swiffer of stofzuiger, 1 spons voor de ramen en 1 spons voor de badkamer, zeemvel of 3 microvezel doeken (1 voor ramen en spiegels, 1 voor badkamer, 1 voor keuken), allesreiniger, vloerzeep, ruitenreiniger, veilig

strijkijzer en een stevige strijkplank, veilige trapladder (maximaal 3 treden).

Vorming en begeleiding is cruciaal

De praktijkcoaches van GreenHouse staan in voor de vorming en begeleiding op de werkvloer, dus bij de klant zelf. “De coach komt ter plaatse en richt zich voornamelijk op drie aspecten”, zegt Fabienne Collie, kwaliteitsverantwoordelijke. “Een goede communicatie met de klant is heel belangrijk. Wat verwacht de klant, en is dat voldoende duidelijk voor onze medewerker? Daarnaast geven we tal van schoonmaaktips en tips om het werk vlot te organiseren. Ten slotte is er aandacht voor de administratieve kant, zoals bijvoorbeeld het correct inbellen of registreren van dienstencheques”. De rode draad bij deze individuele coachings is het veilig, ergonomisch en gezond werken : zo kunnen heel wat ongevallen en gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Meer lezen? Vraag hierboven jouw gratis magazine rond poetshulp aan!

Poetshulp aanvragen?

Werken als poetshulp?