Betalen met elektronische dienstencheques

Hieronder lees je meer over elektronische dienstencheques. Maar je kan ons hier ook meteen laten weten als je met elektronische cheques wil betalen:

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

Jouw postcode

Jouw bericht

Schakel over en we planten een boom

Nog tot eind juni loopt een actie: voor elke klant die overschakelt van papieren naar elektronische dienstencheques, planten we een boom in het grote GreenHouse-bos. Lees er hier meer over.

Meer over elektronische dienstencheques

GreenHouse is voorstander van elektronische dienstencheques en raad je ten stelligste aan om met deze betaalwijze te werken, want dit systeem is:

  • EENVOUDIG: zowel jij als jouw huishoudhulp hoeven de dienstencheques niet in te vullen en te ondertekenen;
  • MAKKELIJK TE BEHEREN: geen risico meer op fouten bij het invullen van de dienstencheque;
  • SNEL: de bestelde dienstencheques zijn veel sneller beschikbaar dan papieren dienstencheques;
  • VEILIG: gedaan met diefstal of verlies.

De werkwijze met elektronische cheques verloopt als volgt: je huishoudhulp belt de gepresteerde uren per sessie met jouw telefoon (vast of mobiel) of met de speciale app op haar/zijn smartphone in, op het gratis nummer van Sodexo. Na onze validatie (max 5 werkdagen) kun/moet je de dienstencheques bevestigen (binnen 4 dagen) in je persoonlijke zone op de Sodexo-website. Pas daarna worden ze in mindering gebracht. Je ontvangt van Sodexo een login en paswoord om jouw elektronische portefeuille in je persoonlijke zone op www.dienstencheques.sodexo.be te beheren.

De poetshulp kan huishoudhulp zijn/haar gewerkte uren registreren via de gratis mobiele applicatie ‘Job Tracker by Sodexo’. De applicatie is een alternatief voor het elektronisch inbellen van de prestaties. Voordelen van de mobiele app ‘Job Tracker by Sodexo’:

  • de applicatie is gratis (via wifi);
  • heel eenvoudig;
  • invoeren van de gewerkte uren gebeurt in slechts enkele klikken;
  • beschikbaar in Apple Store of Google Play.

Je kan ook op www.dienstencheques.sodexo.be je profiel wijzigen van ‘papier’ naar ‘elektronisch’.

TIP: zorg er voor dat je steeds voldoende cheques ter beschikking hebt op je klantenzone. Daarom kan een permanente opdracht (domiciliëring) bij je bank handig zijn. Let er ook op dat de prestaties altijd op de dag zelf worden geregistreerd.

Download hier de PDF met meer info over elektronische dienstencheques of mail naar info@greenhouse-vlaanderen.be. Je kan ook bellen op ons GRATIS nummer: 0800/120 30.

Elektronische dienstencheques GreenHouse

Ben jij al een Vlaamse gebruiker van elektronische dienstencheques? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Je kan de app ‘Dienstencheques by Sodexo’ gratis downloaden.

Via de mobiele app, die je steeds bij de hand hebt, wordt het beheren van jouw elektronische dienstencheques nog makkelijker:
raadpleging van jouw saldo, prestaties van de GreenHouse-poetshulp bevestigen of betwisten,  het kan vanaf nu allemaal via de nieuwe mobiele applicatie!

Ontdek alle functionaliteiten in deze video.
Heb je vragen nog over de app? Contacteer ons dan gerust via het gratis nummer 0800 120 30, wij helpen jou graag verder.
PS: Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waalse Gewest lanceren na de zomervakantie hun eigen mobiele applicatie voor klanten. Wij houden je hiervan op de hoogte.