Huishoudhulp aanvraag

JA, ik wens een huishoudhulp

Wens je graag wat extra hulp in het huishouden? Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen dit aan het GreenHouse-kantoor bij jou in de buurt.

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoon/GSM

Jouw postcode

Jouw bericht

Onze huishoudhulpen betaal je met dienstencheques. Deze dien je te bestellen bij Sodexo.
Heb je nog nooit dienstencheques besteld? Vraag dan eerst jouw login en paswoord aan via het online aanvraagformulier van Sodexo.

Dienstencheques: hoe werkt dat?

Een dienstencheque is een waardebon, uitgegeven door Sodexo. Het is voor particulieren een fiscaal interessant en veilig betaalmiddel om poetshulp mee te betalen. Elke cheque kost 9 euro. Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar, afhankelijk van je woonplaats:

  • Vlaanderen: € 2.70 fiscaal voordeel op de eerste 155 cheques
  • Wallonië: € 0.90 fiscaal voordeel op de eerste 150 cheques
  • Brussel: € 1.35 fiscaal voordeel op de eerste 155 cheques

Lees meer

Wat kan ik allemaal aan m’n poetshulp vragen?

De taken die onze huishoudhulpen voor je uitvoeren bestaan voornamelijk uit poetsen (ook ramen). Maar we helpen je ook graag bij een mix van dagelijkse huishoudelijke taken, zoals strijken bij jou thuis of het bereiden van maaltijden. Lees meer

Wat doet GreenHouse juist?

GreenHouse is een erkende onderneming voor huishoudhulp met dienstencheques en helpt je in je huishouden. Meer dan 3400 medewerkers staan dagelijks onze vele klanten bij. De opleidingscoaches en dossierbeheerders begeleiden onze huishoudhulpen om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Lees meer

Aanverwante vragen

Hoeveel dienstencheques kan ik bestellen?
Wat zijn elektronische dienstencheques?
Kan ik dienstencheques terugbetaald krijgen?