Over GreenHouse, de grootste huishoudfamilie

Lees hier meer achtergrond over huishoudhulp GreenHouse

Hoe GreenHouse huishoudhulp begon …

Met jarenlange ervaring in de thuiszorg kon Philip Nichelson de nood aan hulp in het huishouden goed inschatten. In 2003 richtte hij met Christophe Vanhaute de GreenHouse-familie op. Vandaag is GreenHouse met trots koploper in de dienstenchequessector en één van de grootste werkgevers in Vlaanderen.

Huishoudhulp GreenHouse dienstencheques 1

Pioniers … en vingers aan de pols

GreenHouse was pionier en blijft de vinger aan de pols houden. We waren betrokken bij het introduceren van de dienstencheques in Vlaanderen. Met 14 jaar ervaring in professionele huishoudhulp zijn we nog steeds dé trendsetter in de sector.

Als sterk gestructureerd bedrijf met meer dan 3400 werknemers voeren we een verfrissend personeelsbeleid: tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten. We proberen altijd om de noden en wensen van onze klanten en medewerkers op elkaar af te stemmen. Onze gedrevenheid en ervaring staan ook tot jouw dienst!

Huishoudhulp GreenHouse dienstencheques 2

De grootste huishoudfamilie in Vlaanderen

Maar GreenHouse is ook een familiebedrijf vol fun en ambiance! We houden er de sfeer goed in op onze jaarlijkse personeelsfeesten, tijdens de Week van de huishoudhulp, aan de hand van leuke wedstrijden en door tal van andere activiteiten en initiatieven.